PREDSTAVA „VEČERA BUDALA“ NA LETNjOJ SCENI NA TAŠMAJDANU

Foto:Ilustracija/pixabay

Zvezdara teatar učestvuje na manifestaciji „Beogradska letnja scena-Pozorište na Tašmajdanu“ sa predstavom „Večera budala“ koja će biti izvedena 11. i 12. jula u 21 sat.

Ulaznice za izvođenja na Tašmajdanu svi zainteresovani će moći da kupe od 1. juna na blagajni Zvezdara teatra ili onlajn, po ceni od 500 dinara. Mesta neće biti numerisana.

Predstava „Večera budala“ premijerno je izvedena u Zvezdara teatru 2008, a glumačku ekipu čine Milan Lane Gutović, Branislav Zeremski, Zoran Ćosić, Milan Tomić, Biljana Đurović, Nada Macanković i Bojan Žirović.

„Večera budala“ je komedija o grupi ljudi koji jednom nedeljno organizuju večeru budala. Zadatak je da svako dovede po jednog kandidata koji ne zna zbog čega je pozvan, kako bi se na kraju izabrao pobednik, budala večeri.

lara17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Beogradska letnja scena na Tašu: Atelje 212

Пет мај 29 , 2020
Pozorište Atelje 212 će na Beogradskoj letnjoj sceni na Tašu igrati sa predstavom ART u sledećim terminima : 03.07.2020 u 21 – ART, pisac: Jasmina Reza, režija: Alisa Stojanović 04.07.2020 u 21 – ART, pisac: Jasmina Reza, režija: Alisa Stojanović Karte za predstavu ART možete kupiti na blagajni Pozorišta Atelje […]