Narodno pozorište: „Ponovo zajedno – pogled promatrača menja sve“, 29. avgusta u 22 časa

U čast publike koja se vraća u pozorišta, umetnici Narodnog pozorišta na balkonu i na glavnom ulazu, u subotu 29. avgusta 2020. godine u 22 časa, izvešće prigodan program povodom početka sezone, saopštili su iz Narodnog pozorišta.

U programu će nastupiti članovi sva tri ansambla Narodnog pozorišta i gosti: prvakinja Drame glumica Radmila Živković, glumica Suzana Lukić i mladi glumci Bogdan Bogdanović i Nemanja Stamatović, solisti Opere Narodnog pozorišta Jadranka Jovanović, mecosporan, Janko Sinadinović, tenor i mlada saradnica Evgenija Jeremić, sopran, ansambl Baleta Narodnog pozorišta, koreograf je Dejan Kolarov, a solisti su Milica Jević Drndarević, Silvija Džunja, Ana Ivančević, Tatjana Tatić, Teodora Spasić, Olga Olćan, Ljupka Stamenovski.

Specijalni gosti Narodnog pozorišta koji će učestvovati na otvaranju su Sofija Knežević, džez pevačica koja trenutno živi i radi u Njujorku i Eliot Lejson, muzičar iz Njujorka.

lara17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Beogradsko dramsko pozorište, počinje sezonu 4. septembra

Пет авг 28 , 2020
Beogradsko dramsko pozorište, počinje sezonu 4. septembra na novosagrađenoj sceni u otvorenom prostoru – “BDP areni”. Ulaznice su već u prodaji po ceni od 1000 dinara. „BDP arena“ ima 160 mesta, ali neće biti do kraja popunjavana. Svi bezbedonostni uslovi biće poštovani, u skladu sa preporukom Kriznog štaba. Nova pozornica […]