Drive in na Adi Ciganliji

ZBOG NEPOVOLJNIH VREMENSKIH USLOVA OTKAZANA PROJEKCIJA BILO JEDNOM U HOLIVUDU U DRIVE IN BIOSKOPU NA ADI.

Novi datum prikazivanja filma biće naknadno objavljen.

Iako je za 23.06.2020. bilo planirano otvaranje Drive in bioskopa na Adi uz film Bilo jednom u Holivudu, projekcija filma je otkazana zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Novi termin emitovanja projekcije u bioskopu na otvorenom, bice saopšten blagovremeno.

Bioskop će zbog najave poboljšanja vremenskih uslova u narednim danima, nastaviti da radi, te će po planu od 24. do 27. juna u kombinaciji Drive in i Open air bioskopa biti održan Festival francuskog filma. Ukoliko pak dođe do kiše, projekcije francuskog filma biće premeštene u Kombank Dvoranu. Ulaz će biti slobodan, a maksimalan broj je 500 posetilaca. Podsetimo, tokom trajanja festivala za mesto na parkingu je neophodna rezervacija, dok se za deo na otvorenom savetuje dolazak ranije, radi zauzimanja svog besplatnog mesta „pod zvezdama“ . Nakon završetka festivala, bioskop na otvorenom će nastaviti sa redovnim repertoarom, koji će biti istaknut na stranici Kombank Dvorane

lara17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Slika „Kosovka devojka” Uroša Predića biće izložena u Starom dvoru

Уто јун 2 , 2020
Muzej grada Beograda izložiće sliku „Kosovka devojka” Uroša Predića u Starom dvoru od subote, 6. juna, do ponedeljka, 29. juna. Izložba će biti otvorena za javnost svakog radnog dana od 17 do 19 časova, kao i vikendom od 10 do 16 časova.