„Beogradski noćni market” na Kalenić pijaci

JKP „Gradske pijace” i „BGD market” u petak, 19. juna, od 18 do 24 sata organizuju drugi ovogodišnji „Beogradski noćni market” pod sloganom „Show must go on”, najavljeno je iz „Gradskih pijaca”.

Na „Beogradskom noćnom marketu” nastupiće veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta. Ovaj muzičko-gastronomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, dobroj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućnoj galanteriji. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

JKP „Gradske pijace” i „BGD market” četvrtu godinu zaredom organizuju „Beogradski noćni market”, koji nailazi na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, a do sada ga je posetilo oko pola miliona ljudi, navodi se u saopštenju.

lara17

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Next Post

Prvi Avalski festival sapuna

Уто јун 16 , 2020
Na platou u podnožju Avalskog tornja će 20. i 21.juna biti održan prvi Avalski festival sapuna. Biće izloženi i predstavljeni ručno rađeni, zanatski sapuni od prirodnih sastojaka koji su zdraviji za kožu i imaju blagotvorno dejstvo. Posetioci će moći da uživaju i u mirisima ovih rukotvorina umetnica i umetnika, ali […]